سه شنبه 21 مهر 1405
کد : 24921-23535      تاریخ ایجاد : دو شنبه 9 شهریور 1394   تعداد بازدید : 616

برگزاری مراسم جشن تلاشگران عرصه سلامت در مرکز بهداشت بردسیر

امروز دوشنبه نهم شهریور ماه جشن با شکوهی به مناسبت روز پزشک، دندانپزشک، دارو ساز، کارمند و بهورز این تلاشگران عرصه سلامت در شبکه بهداشت و درمان بردسیر برگزار شد.

در این مراسم که با حضور امام جمعه، فرماندار، مدیر شبکه و رییس بیمارستان قائم(عج) و همچنین تعدادی از مسئولین شهرستانی برگزار شد، برهانی مدیر شبکه ضمن خیر مقدم به کلیه مدعوین، تجمیع مناسبت های فوق را در راستای ایجاد دوستی و متناسب با سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی عنوان کرد.

 در ادامه حجت الاسلام و المسلمین دکتر تارم امام جمعه بردسیر ضمن بزرگداشت مقام شهیدان رجائی و باهنر مناسبت های فوق را به تمامی شرکت کنندگان در مراسم تبریک گفت.

همچنین مهندس صادقی فرماندار بردسیر ضمن تبریک روز پزشک با اشاره به اینکه اولین پزشک شهید کشور متعلق به بردسیر است آنرا مایه افتخار جامعه پزشکی و مردم دانست.

این مراسم با اجرای برنامه های هنری و همچنین موسیقی سنتی همراه بود در ضمن هدیه روز کارمند به مبلغ یک میلیون ریال همزمان با این جلسه به حساب کارکنان شبکه و مرکز بهداشت بردسیر واریز شد .

هم چنین طی جلسه جداگانه ای رئیس و تعدادی از پرسنل بیمارستان قائم(عج) بردسیر از پزشکان و داروسازان این بیمارستان تجلیل نمودند .

 بهمناسبت روز بزرگداشت مقام پزشک و داروساز طی جلسه ای رییس و تعدادی از پرسنل بیمارستان قائم(عج) بردسیر از پزشکان و داروسازان این بیمارستان تجلیل نمودند.

 این مراسم که با دعوت از پزشکان و حضور آنها در محل دفتر رئیس بیمارستان صورت پذیرفت، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات پزشکان برای تمامی آنها آرزوی توفیق شد.




نظر شما :
captcha