در ادامه این جلسه در زمینه بیماری تب مالت و راه های سرایت، تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری توسط کارشناس زئونوز واحد مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت بیان شد.
این برنامه آموزشی در ادامه برنامه های آموزشی قبلی زنجیره ای بر اساس مدل شپ به عنوان مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت جهت حدود 150نفر از کاردانان و کارشناسان مراکز و رابطین فعال مراکز شهری و روستائی شهرستان کرمان برگزار شد.
لازم به ذکر است تب مالت یک بیماری میکروبی واگیردار بین انسان و دام است که از حیوانات آلوده به میکروب بروسلا به انسان منتقل می شود .
این بیماری از سالیان قبل به صورت بومی در ایران وجود داشته است و هر ساله موجب ابتلاء تعداد زیادی از انسان ها و متعاقب آن ناتوانی افراد می گردد.
همچنین در اثر ابتلاء دام ها باعث سقط جنین، کاهش وزن، کم شدن شیر و منبع فروش و صادرات دام گشته و صدمات اقتصادی هنگفتی را به دنبال دارد.





