در ابتدا دکتر مزیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان ضمن بیان اهداف کارگاه در خصوص اهمیت تغذیه مطالبی ایراد کرد.
در ادامه رنگاور، عبدالمنافی و غیاثی از کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی و صادقی نژاد کارشناس مسئول سلامت خانواده و تغذیه مرکز بهداشت راور مطالبی در زمینه گروه های غذایی، ریز مغذی ها، درشت مغذی ها، چربی ها و روغن ها، تغذیه در سنین نوجوانی، تغذیه در کودک سالم و بیمار، تغذیه در میانسالی و تغذیه مادران باردار و شیرده به حضار آموزش دادند.
این کارگاه با حضور پزشکان تیم سلامت، کارشناسان، کاردانان مراکز و پایگاه های بهداشتی و بهورزان برگزار شد.
لازم به ذکر است در روز اول کارگاه علاوه بر گروه فوق، رابطین متخصص آموزش و پرورش نیز حضور داشتند .



