به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر رضا ملک پور افشار در مصاحبه با روابط عمومی معاونت آموزشی با بیان اینکه همایش آموزش پزشکی محلی برای ارائه آخرین دستاوردهای حوزه های آموزش رشته های علوم پزشکی محسوب می شود افزود: این همایش به منظور پاسداشت و بزرگداشت مقام معلم و روز استاد همزمان با 12 اردیبهشت ماه در سالن همایش های رازی در تهران به میزبانی معاونت آموزشی وزارت بهداشت و مرکز مطالعات و توسعه وزارت بهداشت(edc ) برگزار می شود.
وی اظهار داشت: همه ساله در این همایش اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور مقالات علمی و پژوهش ها و تحقیقات صورت گرفته در زمینه آموزش پزشکی را به صورت پوستر ،مقاله و سخنرانی ارائه می دهند.
دکتر رضا ملک پور افشار گفت: در حاشیه این همایش جشنواره شهید مطهری برگزار می شود که امسال دوازدهمین دوره آن برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: مقالات ارائه شده در این جشنواره در شش فرایند "مدیریت دررهبری آموزش"، "تدوین و بازنگری برنامه آموزشی"، "یادگیری و یاددهی"، "ارزشیابی آموزش"، "یادگیری الکترونیکی" و "طراحی و تولید محصولات آموزشی" است و اعضای هیات علمی دانشگاه ها و صاحب نظران و خبرگان حوزه آموزشی مقالات خود را در این رابطه ارائه می دهند
به گفته وی، برترین مقالات بر اساس موضوعات و فرایندهای عنوان شده از سوی کمیته درون دانشگاهی مشخص شده اند به این جشنواره راه پیدا کرده اند.
دکتر ملک پور افشار افزود: در حاشیه این جشنواره دانشگاه های کلان منطقه آمایشی کشور در قالب غرفه، دستاوردها و محصولات آموزشی، تولیدات علمی و نرم افزارهایی را که در حوزه های آموزشی طراحی شده اند به نمایش می گذارندد که دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان کلان منطقه آمایشی هشت کشور و به عنوان دانشگاه مادر در این جشنواره حضور دارد.
بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و اولین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی 11 تا 13 اردیبهشت ماه 98 در سالن همایش های رازی برگزار می شود.