معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این دوره به همت اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و با هدف ارتقاء دانش و به روز شدن اطلاعات مدعوین برگزار شد.
در ابتدا، دکتر کرد در زمینه افزودنی های مواد غذایی و ضوابط غنی سازی مواد غذایی مطالبی بیان کرد.
در ادامه مهندس علیرضا سعید گوهری کارشناس مسئول اداره غذا معاونت، مطالب تکمیلی را در زمینه غنی سازی مواد غذایی ارائه کرد.
در پایان جلسه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد .