سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-29638      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 24 مرداد 1397   تعداد بازدید : 807
معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد:

جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"

جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی" با حضور مسئولین فنی واحدهایی تولیدی مواد غذایی و کارشناسان معاونت و قطب هشتم کشور در محل آمفی تئاتر مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این دوره به همت اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و با هدف ارتقاء دانش و به روز شدن اطلاعات مدعوین برگزار شد.

در ابتدا، دکتر کرد در زمینه افزودنی های مواد غذایی و ضوابط غنی سازی مواد غذایی مطالبی بیان کرد.

در ادامه مهندس علیرضا سعید گوهری کارشناس مسئول اداره غذا معاونت، مطالب تکمیلی را در زمینه غنی سازی مواد غذایی ارائه کرد.

در پایان جلسه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد .

جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
جلسه آموزشی "غنی سازی در محصولات غذایی"
نظر شما :
captcha