یکشبه 18 خرداد 1404
کد : 27762-29929      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 11 مهر 1397   تعداد بازدید : 719
مدیر عامل بیمه سلامت ایرانیان:

اجتماعی شدن سلامت حلقه مفقوده در نظام سلامت

مدیرعامل بیمه سلامت ایرانیان گفت: یکی از حلقه های مفقوده در نظام سلامت، بحث اجتماعی شدن سلامت است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان مهندس طاهر موهبتی در همایش توجیهی-مشورتی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت در کرمان با پرداختن به اهمیت اجتماعی شدن سلامت گفت: معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت علی‌رغم برخی مقاومت‌ها شکل گرفت و توانست ضرورت وجود خویش به عنوان یک تسهیل‌کننده در درون و برون نظام سلامت را ثابت کند .

وی  با اشاره به حق سلامت مردم و اولویت آن بر حقوق دیگر به دلیل سر و کار داشتن با جان مردم، افزود: معاونت اجتماعی متولی واقعی حقوق مردم در نظام سلامت و تضمین‌کننده حقوق شهروندی است .

رییس هیات مدیره بیمه سلامت ایرانیان ادامه داد: نکته دیگر در زمینه اجتماعی شدن سلامت، توجه به آموزش و ارتقای سلامت است که به هیچ وجه نباید از این مساله غافل شد. توجه به سبک زندگی سالم و توانمندسازی مردم و فرهنگ‌سازی از وظایف مهم معاونت اجتماعی است .

مهندس موهبتی در ادامه سخنان خویش گفت: به طور مثال وزارت بهداشت به دنبال هوشمند و دیجیتال شدن است، ولی پیش از هر چیز نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم و این بر عهده معاونت اجتماعی است. معاونت اجتماعی مسوولیتی سنگین و فرابخشی در زمینه سلامت دارد .

در پایان مدیرعامل بیمه سلامت ایرانیان با تقدیر از خدمات دکتر ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت، گفت: مسوولیتی سنگین بر عهده ایشان قرار دارد که به خوبی و نیکویی از عهده آن برآمدند و توانستند رضایت عمومی نسبت به نظام سلامت را افزایش دهند .

گفتنی است هفتمین همایش اجتماعی شدن سلامت با حضور دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال برگزاری است .

نظر شما :
captcha