توسط کانون دانشجویی گنجینه برپا شد:
در غرفه های این بازارچه، دانشجویان دانشگاه محصولات مختلفی اعم از خوراکی، صنایع دست سازدانشجویان ، بازی و سرگرمی، عکاسی و... را به بازدیدکنندگان ارائه کردند.
معاون دانشجویی فرهنگی، کارشناسان فرهنگی دانشگاه و کارکنان پردیس دانشگاه از غرفه های این بازارچه دیدن کردند.
دکتر بارونی ضمن بازدید از بازارچه خیریه بر لزوم و استمرار اینگونه برنامه های فرهنگی و انسان دوستانه توسط کانون های خیریه ی دانشجویی دانشگاه تاکید کرد.
دبیرکانون دانشجویی گنجینه در مورد برگزاری این بازارچه خیریه در پردیس دانشگاه گفت: هدف از برگزاری این بازارچه در ابتدا ایجاد شور و نشاط و مشارکت دانشجویان علاقمند به امور خیریه بوده است.
فاطمه مسعودی گفت: کانون دانشجویی گنجینه همیشه در برگزاری برنامه های عام المنفعه و خیریه مشارکت داشته است و خوشبختانه مانند گذشته، دانشجویان در این برنامه نیز مشارکت چشمگیری داشتند.
وی ادامه داد: حمایت معاون دانشجویی فرهنگی و اداره فوق برنامه دانشگاه از برگزاری اینچنین برنامه هایی باعث دلگرمی و تلاش مضاعف ما دانشجویان جهت جذب حامی مالی و خیرین استان برای ارائه ی خدمات مطلوب به اقشار کم درآمد و محروم خواهد بود.
وی در پایان افزود: عواید حاصل از این بازارچه صرف امور خیریه و کمک به اقشار بی بضاعت مناطق محروم استان خواهد شد.