سه شنبه 21 مهر 1405
کد : 24912-36978      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 5 شهریور 1399   آخرین بروزرسانی : چهار شنبه 5 شهریور 1399    تعداد بازدید : 274
معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار کرد:

ویدئو کنفرانس آموزشی نحوه درج اخبار بد در رسانه ها

ویدئوکنفرانس آموزشی نحوه درج اخبار بد و اخبار مربوط به خودکشی در رسانه ها، به همت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، این ویدیوکنفرانس با شرکت کارشناسان سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی استان و اصحاب رسانه برگزار شد.

دراین ویدئوکنفرانس، دکتر علی بهرام نژاد مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی، مطالب لازم را به حاضرین ارائه کرد.

دکتر علی بهرام نژاد گفت: نحوه انتشار اخبار خودکشی، تاثیر زیادی در کاهش یا افزایش اقدام به خودکشی در یک جامعه دارد.

وی گفت: انتشار مداوم اخبار خودکشی، اشتغال فکری افراد جامعه به مسئله خودکشی را افزایش می دهد که می تواند منجر به افزایش موارد اقدام گردد.

بهرام نژاد افزود: در ارایه آمار خودکشی نباید صرفا به عدد و رقم اشاره کرد، بلکه این آمار باید با نظر افراد متخصص و در مقایسه با شاخص های جهانی و منطقه ای مطرح شود.

مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی گفت: همچنین در موارد درج خبر خودکشی باید به این مسئله نیز اشاره کرد که اگر فرد از مهارت های کنترل خشم و کنترل اضطراب بهره مند بود و یا با مشاور در مورد مسائل خود صحبت می کرد، یک مسئله در زندگی وی منجر به خودکشی نمی شد.

 

 

IMG_2606
IMG_2607
IMG_2608
IMG_2609
IMG_2610
IMG_2612
نظر شما :
captcha