جمعه 8 اسفند 1404
کد : 24917-38072      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 21 ابان 1399   آخرین بروزرسانی : چهار شنبه 21 ابان 1399    تعداد بازدید : 525

لیست تکمیلی راه یافتگان به مرحله نهایی و آوایی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت منتشر شد

با اعلام مرکز قرآن وعترت دانشگاه، لیست تکمیلی راه یافتگان به مرحله نهایی و آوایی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری مرحله نهایی به صورت حضوری، این مرحله از جشنواره نیز به صورت غیر حضوری و از طریق ارسال آثار جدید اجراء خواهد شد از این رو لازم است به موارد زیر توجه شود:

 

۱.    افراد راه یافته به مرحله نهایی در رشته تحقیق اعم از برادران و خواهران لازم است آیات ۱۴ تا ۱۸ سوره مبارکه حج (از عبارت ان الله یدخل الذین ءامنوا ... تا عبارت ان الله یفعل ما یشاء) را به روش تحقیق قرائت نمایند و فایل ضبط شده‌ی تلاوت خود را فقط با فرمت MP۴ (صوتی و تصویری) حداکثر تا تاریخ  ۲۵ آبان ۹۹ از طریق شبکه های ارتباطی ترجیحاً تلگرام و واتساپ به شماره ۰۹۰۲۰۸۸۵۳۳۱ ارسال نمایند.

 

۲.    افراد راه یافته به مرحله نهایی در رشته‌های ترتیل و حفظ اعم از برادران و خواهران لازم است آیات ۳۸ تا ۴۳ سوره مبارکه یوسف (از عبارت واتبعت مله ءاباءی ... تا عبارت ان کنتم للرءیا تعبرون) را به روش ترتیل قرائت نمایند و فایل ضبط شده‌ی تلاوت خود را فقط با فرمت MP۴ (صوتی و تصویری) حداکثر تا تاریخ ۲۵ آبان ۹۹ از طریق شبکه های ارتباطی ترجیحاً تلگرام و واتساپ به شماره ۰۹۰۲۰۸۸۵۳۳۱ ارسال نمایند.

 

 

توجه

    قابل ذکر است حافظان عزیز راه یافته به مرحله نهایی در تمامی رشته‌های حفظ اعم حفظ ۵ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل می‌بایست آیات فوق را به صورت ترتیل تلاوت نموده و فایل مربوطه را جهت سنجش بخش‌های صوت، لحن، تجوید و وقف و ابتدا ارسال نمایند.

    افراد راه یافته در رشته‌های حفظ ۵ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل اعم از برادران و خواهران لازم است علاوه بر ارائه فایل ضبط شده‌ی تلاوت ترتیل خود، در بازه زمانی ۲۷ تا ۲۹ آبان ماه آماده پاسخگویی به سوالات داور صحت حفظ به صورت تماس صوتی و تصویری باشند. به همین منظور لازم است شرکت کنندگان عزیز نسبت به نصب برنامه واتساپ و تهیه اینترنت پر سرعت در ایام مذکور اقدام نمایند و شماره خطی که برای این موضوع در نظر گرفته‌اند را همزمان با ارائه فایل ترتیل از طریق شبکه های ارتباطی ترجیحاً تلگرام و واتساپ به شماره ۰۹۰۲۰۸۸۵۳۳۱ ارسال نمایند.

۳.    افراد راه یافته در سایر رشته‌های بخش آوایی اعم از دعا و مناجات خوانی، ترجمه خوانی، آیین سخنوری و اذان نیز لازم است همان قطعه قبلی که در آیین نامه تصریح شده است را مجدداً قرائت نمایند و فایل ضبط شده‌ی تلاوت خود را فقط با فرمت MP۴ (صوتی و تصویری) حداکثر تا تاریخ ۲۵ آبان ۹۹ از طریق شبکه های ارتباطی ترجیحاً تلگرام و واتساپ به شماره ۰۹۰۲۰۸۸۵۳۳۱ ارسال نمایند.

 

در خاتمه خاطر نشان می‌سازد افراد راه یافته به مرحله نهایی بخش آوایی جشنواره، مطابق آیین نامه اجرایی بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاهیان، ۸۰% امتیاز را در رشته خود کسب نموده‌اند.

همچنین سایر افرادی که به مرحله نهایی راه نیافته‌اند در صورت اعتراض به نتایج اعلام شده، می‌توانند مطابق آیین نامه حداکثر ظرف ۵ روز، اعتراض خود را با ذکر دلایل متقن ارائه نمایند.

 ضمناً تاکید می‌گردد طبق آیین نامه:

۱و در صورتی که فردی به نتیجه داوری اعتراض نماید و اعتراض مورد قبول قرار نگیرد، فرد معترض به مدت یک سال از شرکت در جشنواره در همان رشته محروم می‌شود.

۲.    کارشناس دانشگاه حق اعتراض ندارد و صرفاً باید پس از اعلام نتیجه به شرکت کنندگان، چنانچه شرکت کننده‌ای اعتراض مکتوب ارائه نمود، نسبت به ارسال اعتراضات ایشان به دبیرخانه جشنواره اقدام نماید.

 اسامی راه یافته به مرحله  کشوری(نهایی) بخش آوایی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت 

 

 

 

 

 

 

1
2
adsf
نظر شما :
captcha