به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در این جلسه که با مباحث کلی هماهنگی موضوعات از طرف اداره کل نظارت بر مواد غذایی از جمله مجوز تولید قراردادی برای واحدهای داری شناسه نظارت کارگاهی و همچنین بررسی دستورالعمل (p m S) دستورالعمل اجرایی پایش فرآورده های آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه بیان و مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست همچنین مقرر شد در بازرسی ها، همکاران اداره نظارت بر مواد غذایی از طریق سامانه TTAC)) سامانه رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور را مورد ارزیابی قرار دهند و در همین زمینه امکانات لازم جهت اجرای طرح تهیه و در اختیار بازرسان قرار گیرد.