به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در این جلسه وبینار که به صورت مجازی برگزار شد معاون غذا ودارو دانشگاه به همراه مدیران این معاونت حضور داشتند.
در این نشست، رئیس سازمان با مدیران کل سازمان پاسخگوی مسائل و سوالات بودند.
بررسی سیاست های سازمان غذا و دارو در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، اعلام برنامه های اداره کل به معاونت ها، پاسخ به پرسش های معاونت ها به صورت آنلاین توسط رئیس سازمان غذا ودارو، رفع ایرادات سامانه های سازمان و چالش های سازمان، تکمیل و ضابطه یکسان سازی فرآورده های غذایی، لزوم بازبینی ساختار برنامه پایش سموم، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی فرمولاسیون مواد آرایشی و بهداشتی و تدوین دستوالعمل ویژه جهت بررسی تولیدات شرکت های دانش بنیان جهت حفظ فرمولاسیون از مهمترین محورهای مورد بحث در این نشست بود.