معاونت غذا ودارو کرمان برگزار کرد:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، این وبینار آموزشی به مناسبت هفته جهانی غذا و با شعار امسال "رفتار ما آینده ما را می سازد" توسط دکتر سلطانی کارشناس کنترل کیفی مواد خوراکی و آشامیدنی این معاونت برگزار شد.
در این وبینار، دکتر سلطانی توضیحات جامعی در خصوص اهمیت غذا،رژیم غذایی سالم، معرفی مقادیر شاخص های سلامتی از جمله چربی، قند، نمک، انرژی اسیدهای چرب ترانس، تفسیر نشانگررنگی تغذیه ای (چراغ راهنما) سیب سلامت و چگونگی برچسب گذاری اصالت فرآوردهای غذایی آشامیدنی و همچنین در خصوص ورزش و مضرات کم تحرکی و تاثیر آن بر روی بدن مطالبی عنوان کرد.
در پایان به سئوالات شرکت کننده ها پاسخ داده شد.