کد : 25281-45435      تاریخ ایجاد : ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت   آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد    تعداد بازدید : 2601

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی ماما

دکتر مهدی احمدی نژاد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پیامی فرا رسیدن پنجم ماه می (۱۵ اردیبهشت ماه) روز جهانی ماما را تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:

روز ماما، روز ارج نهادن به صبوری انسان های خدومی است که با بهره گیری از دانش و تخصص، مهارت و تجربه، عطوفت و مهربانی همواره در تلاشند تا نوید بخش تولد نوزادی سالم به خانواده ها باشند و نقش تعیین کننده این همکاران گرامی در کنار سایر ارکان حوزه سلامت در ارتقای سطح سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست.

تلاش و زحمات شما عزیزان را، در عرصه خدمت رسانی به جامعه می ستایم؛ شما به حق نقش مهمی در کنترل و مراقبت های مادر و جنین و بهتر بگویم دو انسان را عهده دار هستید و این نقشی خطیر و ارزشمند و موهبتی است که خداوند متعال به شما عطا فرموده است.

ضمن تبریک فرا رسیدن این روز و قدردانی از زحمات و تلاش های شبانه روزی جامعه سختکوش مامایی، سلامتی و سربلندیتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

نظر شما :
captcha