سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-47879      تاریخ ایجاد : یکشبه 24 مهر 1401   آخرین بروزرسانی : دو شنبه 25 مهر 1401    تعداد بازدید : 169

گرامیداشت هفته و روز جهانی غذا با شعار توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی

جلسه آموزشی غذای سالم با محوریت شعار روز جهانی غذا "توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی " در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه، در این جلسه آموزشی  سلطانی در خصوص نشانگرهای تغذیه ای بر روی مواد غذایی تولید شده داخلی و برچسب کنترل اصالت محصولات وارداتی و دستوالعمل های سازمان در این خصوص، توضیحاتی بیان کرد .

 

نظر شما :
captcha