به صورت مجازی برگزار شد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، این دوره آموزشی به صورت مجازی ویژه کارشناسان مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان واحدهای تابعه شامل در شهرستان های زرند، کوهبنان، راور، بردسیر، بافت، رابر و ارزوئیه برگزار شد.
آشنایی با سامانه TTAC (سامانه اصالت کالای سلامت محور)، ثبت منبع مواد غذایی و آشامیدنی و... آشنایی با قوانین و مقررات مواد خوراکی و آشامیدنی، آشنایی با پروانه های بهداشتی، نحو بازرسی از سطح بازرسی و فرآورده های قاچاق مباحثی بود که توسط مهندس نجمه بیگلری کارشناس اداره غذا این معاونت ارائه شد.