سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-47928      تاریخ ایجاد : دو شنبه 25 مهر 1401   آخرین بروزرسانی : چهار شنبه 27 مهر 1401    تعداد بازدید : 161
به صورت مجازی برگزار شد؛

دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC (سامانه اصالت کالای سلامت محور)

به مناسبت روز جهانی غذا، دوره آموزشی مجازی، وِیژه کارشناسان مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، این دوره آموزشی به صورت مجازی ویژه کارشناسان مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان واحدهای تابعه شامل در شهرستان های زرند، کوهبنان، راور، بردسیر، بافت، رابر و ارزوئیه برگزار شد.

 آشنایی با سامانه  TTAC (سامانه اصالت کالای سلامت محور)، ثبت منبع مواد غذایی و آشامیدنی و... آشنایی با قوانین و مقررات مواد خوراکی و آشامیدنی، آشنایی با پروانه های بهداشتی، نحو بازرسی از سطح بازرسی و فرآورده های قاچاق مباحثی بود که توسط مهندس نجمه بیگلری کارشناس اداره غذا این معاونت ارائه شد.

 

 

 

IMG_0646
IMG_0647
IMG_0649
IMG_0650
IMG_0651
IMG_0652
نظر شما :
captcha