یکشنبه 10 ابان 1405
کد : 25281-48028      تاریخ ایجاد : یکشنبه 1 ابان 1401   آخرین بروزرسانی : یکشنبه 1 ابان 1401    تعداد بازدید : 1769
به مناسبت روز آمار و برنامه ریزی صورت گرفت:

تجلیل از کارشناسان برتر حوزه آمار دانشگاه

کارشناسان برتر حوزه آمار دانشگاه در مراسمی امروز و با حضور دکتر نخعی متخصص پزشکی اجتماعی به مناسبت اول آبان ماه روز آمار و برنامه ریزی تجلیل شدند.

به گزارش وب دا کرمان، رضا بنی اسد مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  در این مراسم تلاش های کارشناسان آمار را در ارائه آمار و اطلاعات صحیح در راستای برنامه ریزی سازمان قابل تقدیر دانست و ادامه داد: روز آمار فرصتی است تا از زحمات و تلاش های کارشناسان این حوزه قدردانی شود.

 

 دکتر نوذر نخعی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و متخصص پزشکی اجتماعی در رابطه با پیشبرد اهداف واحد آمار دانشگاه پیشنهاداتی را ارائه داد.

 

 معصومه نخعی زاده رئیس گروه آمار دانشگاه هم ضمن تبریک روز آمار و برنامه ریزی خواستار رابطه تنگاتنگ بین کارشناسان آمار معاونت ها و گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در راستای ارائه آمار صحیح و به موقع شد.

 

 

IMG_8590
IMG_8595
IMG_8597
IMG_8598
IMG_8602
نظر شما :
captcha