معاونت غذا ودارو دانشگاه برگزار کرد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در راستای دستورالعمل سازمان غذا و دارو، یک دوره آموزشی عمومی با محوریت شناسایی محصولات آرایشی و بهداشتی و غذای سالم و ایمن، توسط مهندس نجمه بیگلری کارشناس اداره غذا این معاونت برگزار شد.
در این دوره آموزشی، بیگلری نکات لازم در زمینه آموزش و انتخاب تغذیه سالم، مصرف صحیح مواد غذایی و اهمیت مصرف مواد غذایی سالم به ویژه در وعده صبحانه و همچنین نشانگرهای تغذیه ای را آموزش داد.
کارشناس اداره غذا همچنین، به سؤالات دانش آموزان در مورد چگونگی انتخاب تغذیه سالم پاسخ داد.