سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-48058      تاریخ ایجاد : سه شبه 3 ابان 1401   آخرین بروزرسانی : چهار شنبه 4 ابان 1401    تعداد بازدید : 211
معاونت غذا ودارو دانشگاه برگزار کرد؛

گرامیداشت هفته و روز جهانی غذا با شعار توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی

جلسه آموزشی غذای سالم با محوریت شعار روز جهانی غذا " توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی" در یکی از هنرسنان های کرمان توسط برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در راستای دستورالعمل سازمان غذا و دارو، یک دوره آموزشی عمومی با محوریت شناسایی محصولات آرایشی و بهداشتی و غذای سالم و ایمن، توسط مهندس نجمه بیگلری کارشناس اداره غذا این معاونت برگزار شد.

در این دوره آموزشی، بیگلری نکات لازم در زمینه آموزش و انتخاب تغذیه سالم، مصرف صحیح مواد غذایی و اهمیت مصرف مواد غذایی سالم به ویژه در وعده صبحانه و همچنین نشانگرهای تغذیه ای را آموزش داد.

کارشناس اداره غذا همچنین، به سؤالات دانش آموزان در مورد چگونگی انتخاب تغذیه سالم پاسخ داد.

 

 

 

IMG_0707
IMG_0709
IMG_0715
IMG_0716
IMG_0717
IMG_0723
IMG_0727
نظر شما :
captcha