معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کرمان، در این جلسه، دکتر علیزاده به بیان اهمیت تولید نان کامل پرداخت.
در این نشست مقرر شد مصوبه جلسه قبل در خصوص تهیه آرد کامل و تولید نان کامل بر اساس دامنه وسیعی که استاندارد برای سبوس گیری مشخص کرده و ابلاغ شده در سامانه امنیت غذایی و همچنین نظارت جهاد کشاورزی بر تولید و توزیع گندم با محتوای گلوتن مناسب پیگیری شود.
همچنین مقرر شد در خصوص اهمیت مصرف نان کامل به عموم مردم در جشنواره ای که در مهر ماه برگزار می شود اطلاع رسانی و فرهنگ سازی شود.