سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-54028      تاریخ ایجاد : سه شبه 27 تیر 1402   آخرین بروزرسانی : سه شبه 27 تیر 1402    تعداد بازدید : 271
معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد؛

نشست بررسی چالش های تولید آرد و نان کامل

جلسه ضرورت جایگزینی نان ها موجود در بازار با نان کامل با حضور رییس اداره غذا معاونت غذا و دارو، مدیر کل غله و نمایندگان معاونت بهداشتی صنعت معدن، سازمان استاندارد و نماینده صنف نانوایان استان، 27 تیر ماه در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کرمان، در این جلسه، دکتر علیزاده به بیان اهمیت تولید نان کامل پرداخت.

در این نشست مقرر شد مصوبه جلسه قبل در خصوص تهیه آرد کامل و تولید نان کامل بر اساس دامنه وسیعی که استاندارد برای سبوس گیری مشخص کرده و ابلاغ شده در سامانه امنیت غذایی و همچنین نظارت جهاد کشاورزی بر تولید و توزیع گندم با محتوای گلوتن مناسب پیگیری شود.

همچنین مقرر شد در خصوص اهمیت مصرف نان کامل به عموم مردم در جشنواره ای که در مهر ماه برگزار می شود اطلاع رسانی و فرهنگ سازی شود.

 

IMG_2008
IMG_2010
IMG_2011
IMG_2013
IMG_2014
IMG_2015
IMG_2016
IMG_2017
IMG_2018
IMG_2019
نظر شما :
captcha