سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-55760      تاریخ ایجاد : دو شنبه 17 مهر 1402   آخرین بروزرسانی : سه شبه 18 مهر 1402    تعداد بازدید : 202
معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد؛

نشست بررسی چالش های تولید نان کامل

جلسه ضرورت کیفیت نان ها موجود در بازار با نان کامل با حضور مدیر کل غله استان کرمان و رییس اداره غذا معاونت غذا و دارو و تعدادی از کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این جلسه با حضور مهندس ماهری مدیر کل غله، دکتر قنبری رییس اداره غذا، دکتر علیزاده و کارشناسان معاونت غذا و دارو و تعدادی از کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، دکتر علیزاده به بیان اهمیت تولید نان کامل پرداخت.

همچنین مصوب شد فراخوان احداث نانوایی برای تولید نان کامل داده شود و توزیع آرد کامل در نانوایی ها در دستور کار قرار گرفت.

 

IMG_2281
IMG_2282
IMG_2283
IMG_2284
IMG_2285
IMG_2286
IMG_2287
IMG_2288
نظر شما :
captcha