معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این جلسه با حضور مهندس ماهری مدیر کل غله، دکتر قنبری رییس اداره غذا، دکتر علیزاده و کارشناسان معاونت غذا و دارو و تعدادی از کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، دکتر علیزاده به بیان اهمیت تولید نان کامل پرداخت.
همچنین مصوب شد فراخوان احداث نانوایی برای تولید نان کامل داده شود و توزیع آرد کامل در نانوایی ها در دستور کار قرار گرفت.