به مناسبت روز جهانی غذا (24مهرماه) برگزار شد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا وداروی دانشگاه، در این دوره آموزشی مهندس حسن مرادی کارشناس مسئول اداراه غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه در خصوص اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن و تأثیر آن بر سلامت افراد به خصوص در میانسالی و سالمندی، انواع رژیم های غذایی و اصلاح رژیم غذایی صحیح و حذف عادت های ناسالم غذایی و هرم رژیم غذایی و گروه هایی غذایی مناسب با نیاز و حفظ تعادل و تناسب در مصرف مواد غذایی مباحثی بیان کرد.
در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.