دو شنبه 19 خرداد 1404
کد : 24918-55973      تاریخ ایجاد : دو شنبه 24 مهر 1402   آخرین بروزرسانی : دو شنبه 24 مهر 1402    تعداد بازدید : 303
به مناسبت روز جهانی غذا (24مهرماه) برگزار شد؛

برگزاری کارگاه آموزشی غذای سالم و نقش آن در سلامت افراد جامعه

به مناسبت 24 مهرماه روز جهانی غذا، " با شعار آب زندگی است، آب غذا است، هیچ کس را پشت سر نگذارید " کارگاه آموزشی اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های مزمن در میانسالی و سالمندی، به صورت حضوری و آنلاین در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا وداروی دانشگاه، در این دوره آموزشی مهندس حسن مرادی کارشناس مسئول اداراه غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه در خصوص اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن و تأثیر آن بر سلامت افراد به خصوص در میانسالی و سالمندی، انواع رژیم های غذایی و اصلاح رژیم غذایی صحیح و حذف عادت های ناسالم غذایی و هرم رژیم غذایی و گروه هایی غذایی مناسب با نیاز و حفظ تعادل و تناسب در مصرف مواد غذایی مباحثی بیان کرد.

در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

 

 

 

IMG_2367
IMG_2368
IMG_2369
IMG_2370
IMG_2371
IMG_2372
IMG_2374
IMG_2377
IMG_2378
IMG_2379
IMG_2380
نظر شما :
captcha