به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها برگزار شد؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این کارگاه آموزشی به همت دکتر ناصر حاج اکبری رییس واحد تحقیق و توسعه معاونت و در راستای اهداف سازمان غذا و دارو و به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها و نیاز جامعه به آگاهی و آموزش و پیشگیری در خصوص مدیریت مسمومیت با گازهای سمی استنشاقی( مسمومیت با گاز مونوکسید کربن و گاز آزاد شده سمی در محیط....) و همچنین مسمومیت با سموم دفع آفات نباتی و کودهای کشاورزی (کشندگی با قرص برنج که حتی جذب از طریق پوست و بوییدن هم امکان پذیر می باشد) برگزار و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.