معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در این جلسه با حضور" مهندس نصیری و مهندس حمام دار کارشناسان تخصصی سازمان غذا و دارو" و نمایندگان قطب هشتم کشور و ضوابط فنی و بهداشتی انبارها و سیلوها نگهداری موادغذایی تشریح شد.
در ادامه این نشست بر نحوه ارزیابی انبارهای مواد غذایی و حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارها و نحوه تکمیل مستندات برنامه عملیاتی در خصوص انبارها توزیع و تاکید بر شرایط حمل و نگهداری موادغذایی تاکید شد.
همچنین، تجمیع کردن تمامی انبارهای مواد غذایی و در اختیار گرفتن نیروی مسئول فنی برای انبارها و شرکت های پخش که مورد تایید معاونت غذا و دارو باشد و ارائه آموزش های لازم توسط مسئول فنی به نیروهایی شاغل در انبارها و شرکت های پخش مواد غذایی از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود.
بازدید و بازرسی از تعدادی شرکت ها و انبارهای پخش مواد غذایی برنامه پایانی این نشست بود.