به گزارش روابط عمومی بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان راور، دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه و دکتر سید میثم موسوی معاون توسعه دانشگاه در سفر به شهرستان راور از نزدیک در جریان مشکلات بهداشتی و درمانی این شهرستان قرار گرفتند.
در ابتدای سفر رییس دانشگاه با حضور در جلسه شورای اداری شهرستان، ضمن تشکر از حاج رضا نظری خیر شهرستان، خواستار سرمایه گذاری بیشتر خیرین در پروژه های بهداشتی و درمانی شهرستان شد.
سپس دکتر احمدی نژاد و همراهان با حجه الاسلام و المسلمین زمانی امام جمعه شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
در ادامه این بازدید در نشستی با حضور دکتر احمدی نژاد رئیس دانشگاه و دکتر سید میثم موسوی معاون توسعه، منابع و مدیریت دانشگاه به همراه شهباز حسن پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، دکتر رضا عباسی فرماندار شهرستان، در محل سالن آموزش شهید سلامت دکتر سیدمهدی بهشتی بیمارستان، مشکلات حوزه بهداشت و درمان این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.