در مرکز آموزشی درمانی شفا صورت گرفت؛
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شفا، دکتر محسن رجائی معاون درمان مرکز آموزشی درمانی شفا گفت: شامگاه چهارشنبه 28 شهریور ماه انگشت شَست دست چپ این جوان که در یک حادثه به طور کامل قطع شده بود، با مراجعه به موقع بیمار و اقدام سریع کادر درمان در بخش ترمیمی تحت عمل موفق پیوند قرار گرفت و پس از 6 روز مراقبت ویژه، امروز با حال خوب از بیمارستان مرخص شد.
فوق تخصص جراحی ترمیمی مرکز آموزشی درمانی شفا و انجام دهنده پیوند نیز گفت: با توجه به اینکه انگشت به طور کامل قطع شده بود و احتمال اینکه پیوند موفقیت آمیز نباشد، زیاد بود، لذا پس از رضایت کامل بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت.
دکتر حامد شهدادی افزود: برای انگشت این جوان، ابتدا عمل تثبیت استخوان با پین گذاری انجام شد سپس ترمیم عروق و اعصاب زیر میکروسکوپ صورت گرفت و در انتها تاندونها پیوند شدند.
دکتر شهدادی از دکتر امیرحسین مرادی متخصص بیهوشی، سارا سالاری کارشناس بیهوشی و گروه بیهوشی، میترا مستوفی مسئول شیفت اتاق عمل، فاطمه شاه حیدری کارشناس اتاق عمل و گروه جراحی، محمود گروهی رئیس اتاق عمل، سرور رستمی سرپرستار و پرستاران بخش جراحی ترمیمی به دلیل اقدام به موقع در انجام این جراحی قدردانی کرد.