به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجتالاسلام طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم و دبیر جشنواره نهجالبلاغه دانشگاهیان، در اختتامیه این رویداد، با اشاره به آمار شرکتکنندگان در بخشهای مختلف جشنواره بیان کرد: ۵۸ هزار و ۲۰۰ نفر در این جشنواره شرکت کردند که ۶۵ درصد از آنان در بخش معارفی حضور داشتند. یکی از آثار مهم این جشنواره، ۱۱ جلد کتاب در شرح و تفسیر نهجالبلاغه است که به دبیرخانه ارسال شده است. همچنین، تعداد قابل توجهی کلیپ و تولیدات رسانهای به جشنواره ارسال شده و شیوههای تدریس نهجالبلاغه نیز در قالب سرفصلهای درسی تدوین شده است.
این جشنواره با اهداف مختلف از جمله ترویج خوانش و مطالعه نهج البلاغه و آشنایی با مفاهیم عمیق آن، تولید محتوای کارآمد با تکیه بر مفاهیم نهج البلاغه استفاده از ظرفیتهای نهج البلاغه به منظور جهاد تبیین، دشمن شناسی و روشهای مقابله با آن در مکتب امیرالمومنین طراحی و اجرا شد.
شرکتکنندگان در این جشنواره در سه مرحله دانشگاهی، استانی و کشوری به رقابت پرداختند که در مرحله استانی و کشوری افراد ذیل از دانشگاه علوم پزشکی کرمان حائز رتبه برتر شدند.
مرحله کشوری
امیر طالبیان رتبه دوم خوشنویسی کشور
فاطمه معین الدینی رتبه اول رشته کتابخوانی اساتید
مرحله استانی
1-حانیه غلامحسینی رتبه اول رشته کلیپ
۲-فاطمه ناجی رتبه اول تدوین کتاب
3-پروین رضایی گزکی رتبه اول رشته شعر
4-زهرا رشیدی طغرالجردی رتبه دوم رشته شعر
5-امیر امیر خانی رتبه اول رشته خوشنویسی
6-امیر طالبیان رتبه سوم رشته خوشنویسی
7-مهدی جلال کهنوجی رشته کتابخوانی
8-فاطمه جهانشاهی رشته کتابخوانی
9-محمد احمد زاده رشته کتابخوانی