یکشبه 18 خرداد 1404
کد : 25282-70790      تاریخ ایجاد : یکشبه 11 خرداد 1404   آخرین بروزرسانی : دو شنبه 12 خرداد 1404    تعداد بازدید : 128
متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت:

تک فرزندی و کم فرزندی تبعات منفی بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دارد

متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نشست" آموزشی معایب تک فرزندی و کم فرزندی" گفت: تک فرزندی و کم فرزندی تبعات منفی بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دارد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، دکتر نوذر نخعی در خصوص تبعات تک فرزندی و کم فرزندی گفت: از جمله عوارض این مقوله توجه افراطی به کودک، جبران افراطی ناشی از احساس گناه ، برخورد با بچه ها همانند یک فرد بالغ، تحسین افراطی افراد و . . . . می باشد.

 

وی افزود: تک فرزندی و کم فرزندی تبعات منفی بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دارد. تاثیر آن در سلامت جسم مانند افزایش احتمال چاقی به دنبال کم تحرکی، افزایش احتمال بیماری های روماتیسم مفصلی در جوانی و تاثیر آن در سلامت روانی مانند اختلال شخصیتی نسبت به جامعه عمومی، افزایش احتمال ابتلا به اختلالات گفتاری و تاثیر آن در سلامت اجتماعی افزایش احتمال طلاق در بزرگسالی، صفاتی مانند خوش بینی به آینده، وظیفه شناسی، قابل اعتماد بودن دراین افراد کمتر می باشد.

 

همچنین دکتر سعدالله رضازاده رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمان، ضمن تشریح اهداف طرح آمایش امید گزارشی از اقدامات انجام شده توسط این مرکز در زمینه جوانی جمعیت و صیانت از خانواده (طرح آمایش امید) ارائه کرد.

 

در پایان از همکارانی که در یک سال گذشته ازدواج نموده یا صاحب فرزند شده بودند تجلیل شد.

 

این جلسه آموزشی با همکاری اداره بیمه سلامت استان کرمان و با حضور کارکنان کارکنان مرکز بهداشت شهرستان کرمان در سالن اداره بیمه سلامت استان کرمان برگزار شد.

 

 

1 (1)
1 (2)
1 (3)
2 (1)
2 (2)
2 (3)
نظر شما :
captcha