جمعه 8 اسفند 1404
کد : 25281-71814      تاریخ ایجاد : دو شنبه 30 تیر 1404   آخرین بروزرسانی : سه شنبه 31 تیر 1404    تعداد بازدید : 487
در راستای هم اندیشی در خصوص مسائل دانشکده ها و واحد بین‌الملل برگزار شد؛

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مدیر بین الملل، معاونان و روسای دانشکده ها

نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه با مدیر بین الملل، معاونان و روسای دانشکده ها، در راستای بررسی مسائل مرتبط با امور بین‌الملل و دانشکده ها، ۳۰ تیرماه در واحد بین الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در حال حاضر فضای ما برای واحد بین‌الملل فضای مناسب و خوبی است و همچنین اعتبار خوبی هم به این حوزه اختصاص داده شده است.دانشکده ها باید روابط بین الملل را کمک کنند و این فرصتی است که اساتید و دانشجویان ما در کنار دانشجویان خارجی باشند.

مدیر بین الملل دانشگاه نیز در این نشست درباره دیپلماسی حوزه بین الملل، گفت: ما در این خصوص عقد قرارداد با دانشگاه های مختلف را در دستور کار داریم."دکتر ویدا میرزائی" افزود: یکی از کارهایی که می توان در حوزه آموزش بین الملل برای تبلیغات بیشتر انجام داد تا بیشتر شناخته شویم، تهیه بروشورهای چند زبانه برای معرفی دانشکده ها است.

میرزایی در ادامه پیرامون  اعتبار بخشی حوزه بین الملل نیز نکاتی را بیان کرد.

در پایان این نشست روسای دانشکده ها به بیان چالش ها و مشکلات حوزه خود پرداختند. انتهای پیام/ رامین نعمتی

IMG_20250721_144115_606
IMG_20250721_144118_719
IMG_20250721_144121_879
نظر شما :
captcha