دو شنبه 20 مهر 1405
کد : 27750-79455      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 13 خرداد 1405   آخرین بروزرسانی : سه شنبه 19 خرداد 1405    تعداد بازدید : 252
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خبر داد:

از معرفی گروه‌های آموزشی دانشکده تا تقویت شبکه علمی در رویداد"شب علم"

رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تشریح اهداف حضور این دانشکده در رویداد شب علم، این برنامه را فرصتی برای معرفی رشته‌های تحصیلی، آینده شغلی، ظرفیت‌های علمی این دانشکده و تعامل بیشتر با خانواده‌ها، دانشگاه‌ها و بخش خصوصی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر سمیه نوری‌حکمت، رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در تشریح اهداف حضور این دانشکده در رویداد «شب علم»، اظهار داشت: «هدف اصلی ما از شرکت در این رویداد، آشنایی جامعه با فعالیت‌های دانشگاه، به‌ویژه دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی است. تلاش می‌کنیم در زمان محدودی که بازدیدکنندگان در غرفه حضور دارند، بسته‌ای اطلاعاتی در اختیارشان قرار دهیم تا با رشته‌های تحصیلی دانشکده، آینده شغلی آن‌ها و گروه‌های آموزشی مناسب برای انتخاب در کنکور سراسری و مقاطع تحصیلات تکمیلی آشنا شوند.»

 

وی افزود: «هدف دیگر ما شبکه‌سازی با گروه‌های خاص بازدیدکننده است. سعی داریم با دعوت از دانشجویان و اساتید رشته‌های متناظر در سایر دانشگاه‌های شهر کرمان، نظیر دانشگاه شهید باهنر، شبکه علمی را تقویت کنیم تا آن‌ها به‌صورت تخصصی‌تر با ظرفیت‌های دانشکده آشنا شوند. همچنین حضور صنایع و بخش خصوصی نیز می‌تواند برای پیشبرد اهداف ما بسیار کمک‌کننده باشد.»

 

دکتر نوری‌حکمت در ادامه به تشریح برنامه‌های دپارتمان‌های چهارگانه دانشکده پرداخت و گفت: «دانشکده ما شامل گروه‌های آموزشی مدیریت، سیاست‌گذاری و اقتصاد سلامت؛ سلامت در بلایا و فوریت‌ها و مدیریت خطر؛ کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی؛ و علوم اطلاعات سلامت است. با هماهنگی‌های انجام‌شده، برنامه‌هایی برای معرفی دپارتمان‌ها و ارتقای سطح سلامت جامعه طراحی شده است.»

 

او در تشریح برنامه‌های اختصاصی گروه‌های آموزشی گفت:  گروه آموزشی مدیریت و اقتصاد سلامت کارگاهی با موضوع «تاب‌آوری اقتصادی خانواده‌ها» (منوط به تصویب دبیرخانه) برگزار می‌کند.

وی افزود: گروه آموزشی سلامت در بلایا و فوریت‌ ها کارگاهی با محوریت «شیوه‌های پناهگیری در بمباران‌ها» ویژه خانواده‌ها برگزار می کند  و گروه علوم اطلاعات سلامت فناوری‌های نوین سلامت، اپلیکیشن‌های تلفن همراه، سلامت الکترونیک و نمایش فیلم‌های واقعیت مجازی (VR) با هدست، جهت تجربه محیط‌های سه‌بعدی مرتبط با حوزه سلامت را معرفی خواهد کرد

 

به گفته وی گروه  آموزشی کتابداری:  مسابقه‌ای مرتبط با کتاب‌خوانی با اهدای جوایز به برندگان را طراحی کرده است.

 

رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی به مشارکت گسترده اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان اشاره کرد و گفت: «اساتید برای ارائه توضیحات علمی و پاسخ به سوالات مراجعه‌کنندگان در غرفه حضور خواهند داشت. دانشجویان نقش تسهیل‌گر در بازی‌های طراحی‌شده را ایفا می‌کنند و کارکنان نیز وظیفه معرفی ظرفیت‌ها و هدایت بازدیدکنندگان را بر عهده دارند.»

 

وی با تأکید بر نقش رویداد «شب علم» در افزایش آگاهی عمومی، تصریح کرد: «متأسفانه جامعه شناخت کمی از دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی دارد. این رویداد فرصتی بی‌نظیر برای معرفی رشته‌ها و موقعیت‌های شغلی به خانواده‌ها برای آینده فرزندانشان است.»

 

دکتر نوری‌حکمت ضمن دعوت پرشور از خانواده‌ها برای حضور در این رویداد، خاطرنشان کرد: «این رویداد در نوع خود بی‌سابقه است و ما نخستین دانشگاه علوم پزشکی هستیم که چنین برنامه‌ای را برگزار می‌کنیم؛ در واقع با این کار، درهای دانشگاه را به روی شهروندان باز می‌کنیم. خانواده‌ها می‌توانند در کنار فرزندانشان با رشته‌ها و ظرفیت‌های تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی آشنا شوند و سوالات خود را مطرح کنند.»

 

وی در پایان، پیشنهاداتی برای بهبود دوره‌های آتی ارائه داد و گفت: «تبلیغات گسترده و تخصیص منابع مالی مناسب برای آماده‌سازی غرفه‌های جذاب‌تر، می‌تواند نقش بسزایی در ارتقای کیفیت برگزاری این رویداد در سال‌های آینده داشته باشد.»

 

نظر شما :
captcha