چهار شنبه 22 مهر 1405
کد : 25281-81039      تاریخ ایجاد : یکشنبه 1 شهریور 1405   آخرین بروزرسانی : یکشنبه 1 شهریور 1405    تعداد بازدید : 325
به مناسبت روز پزشک انجام شد؛

به مناسبت روز پزشک انجام شد؛دیدار مدیر پرستاری و مترون های مراکز آموزشی درمانی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان

به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک، مدیر پرستاری دانشگاه و مترون‌های بیمارستان‌های تابعه دانشگاه، امروز یک‌شنبه اول شهریورماه با دکتر مرتضی هاشمیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این نشست صمیمی که با هدف تکریم جایگاه پزشکان و همچنین هم‌اندیشی پیرامون مسائل حوزه پرستاری برگزار شد، مترون‌ها ضمن تبریک روز پزشک به دکتر هاشمیان و همکاران پزشک، به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود در خصوص موضوعات مختلف پرداختند.

 

محور اصلی مباحث مطرح شده در این دیدار، بررسی شرایط حرفه‌ای پرستاران و چالش‌های پیش روی جامعه پرستاری دانشگاه بود و نورمحمدی مدیرپرستاری دانشگاه دستاوردهای محقق شده را محصول حمایت مستقیم ریاست و تیم مدیریتی دانشگاه دانست و از حمایت، تلاش و پاسخگویی شفاف در امور مختلف در قبال نیازهای جامعه پرستاری قدردانی کرد.

 

وضعیت نیروی مراکز،مساله تعرفه ها، شرایط بیمارستان امام رضا (ع) و... از دیگر موضوعات مطروحه در این نشست بود.

 

دکتر هاشمیان نیز در این دیدار با استماع سخنان مترون‌ها، بر اهمیت نقش حیاتی پرستاران در نظام سلامت تأکید کرد و گفت: «رضایت و انگیزه جامعه پرستاری، سنگ بنای ارائه خدمات باکیفیت به بیماران است.» .

 

وی شرایط جامعه پرستاری و پاسخ به مطالبات در مسیر طی شده را مثبت ارزیابی کرد و بر ضرورت اقناع گروه های مختلف پرستاری و تشریح دستاوردها و طراحی برنامه ها برای افزایش روحیه نشاط این قشر تاکید کرد.

 

در پایان این جلسه، مقرر شد نشست‌های کارشناسی تخصصی‌تر با حضور مدیران مرتبط برگزار و مصوبات این دیدار به منظور ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی و افزایش رضایت‌مندی جامعه پرستاری، پیگیری و عملیاتی شود.

 

 

 

 

DSC07329
DSC07334
DSC07351
DSC07374
نظر شما :
captcha