سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-14069      تاریخ ایجاد : شنبه 20 ابان 1391   تعداد بازدید : 674

برگزاري كارگاه آموزش بهداشت لبنيات و بررسي لزوم استفاده از نگه دارنده ها

كارگاه آموزش بهداشت لبنيات و بررسي لزوم استفاده از نگه دارنده ها ويژه كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذائي و آزمايشگاه و نيز مسئولين فني و كنترل كيفيت كارخانجات لبنيات استان كرمان در تاريخ 17 آبان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

دكتر مرتضويان عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي، دكتر اسكندري عضو هيأت علمي سازمان غذا و دارو و مهندس ايزدي از كارشناسان صنعت لبنيات در اين دوره آموزشي تدريس نموده و به ابهامات و سوالات مطرح شده در اين كارگاه پاسخ دادند.

 وضعيت بهداشت محصولات لبني از توليد تا مصرف و عوامل موثر تاريخ ماندگاري بهينه محصولات لبني بررسي لزوم استفاده از نگه دارنده ها جنبه هاي صحيح نشانه گذاري برچسب از جمله مباحث مطرح شده در اين دوره آموزشي بود.

 

               
               
                  

نظر شما :
captcha